بیمارستان شهید قربانعلی جلیل

تغذیه

الف - مشخصات فردی :

نام و نام خانوادگی : کبری نجفی

سمت :مسئول واحد تغذیه

تحصیلات : لیسانس تغذیه و رژیم درمانی

      شماره تماس:7003 -07433337001  داخلی  :

      ب- شرح وظایف :

        1- مطالعه و ارزشیابی غذاها و خوراکی‌های بومی و محلی با توجه به عادات غذایی مردم

       2- مطالعه کیفیت رشد و نمو افراد در جامعه ویا گروه‌های خاص

       3- مطالعه و جمع اوری اطلاعات در مورد وضع تغذیه در اجتماع و گروه‌های مختلف یک شهرستان

       4- مطالعه و تدوین برنامه‌های مربوط به هماهنگ ساختن امور تغذیه به منظور جلوگیری از کمبود‌ها و یا اشکالات دیگر

       5- تهیه و تدوین فرمول‌های خاص غذایی برای بیماران طبق دستور پزشک

        6- مطالعه و جمع آوری اطلاعات وارزشیابی آمار حیاتی وانتریوفنریک رشد وتکامل وکمبود‌های تغذیه ای در اجتماع و گروه‌های مختلف

       7- تهیه و تدوین و اجرای برنامه‌های تحقیقاتی خاص در زمینه درمان یا رژیم و تغذیه و همچنین تهیه و اجرای برنامه‌های خاص تغذیه ای در مواقع اضطراری و بروز حوادث در نقاط مختلف استان

       8- آموزش تغذیه در سطح عمومی و مقدماتی در زمینه‌های مختلف نقش غذا، انواع غذا، مواد مغزی و لزوم غذا برای سلامت و غیره

      9- جمع آوری امار و اطلاعات در مورد تغذیه و مواد غذایی

     10- اجرای برنامه‌های آموزشی به مصرف کنندگان به منظور ترغیب آنان به مصرف تغذیه و خوراکیهای جدید و یا غیر متداول

      11- دادن نظرات مشورتی و همکاری با بیماران و یا سایر کارکنان بیمارستانی و یا واحدهای دیگر در مورد تغذیه و رژیم‌های مربوط

     12- آموزش اصول رژیم شناسی و یا رژیم درمانی در سطح آموزشگاه‌های علوم تغذیه، پرستاری و غیره

     13- دادن نظرات مشورتی در زمینه امور تغذیه به واحدهای اجرائی و یا آموزشی مربوط در صورت لزوم

     14-شرکت در تنظیم برنامه‌های مربوط به آموزش تغذیه در سطوح عمومی و یا اختصاصی

     15- تنظیم برنامه‌های هفتگی، ماهانه و فصلی برای تهیه و سرویس غذا

     16- نظارت بر کار و آموزش کارکنان تحت سرپرستی

    17- سرپرستی و نظارت بر تهیه و نگهداری، پخت، توزیع و مصرف غذا با توجه به اصول بهداشتی و رژیم غذاهای و با در نظر گرفتن مقررات بیمارستان

   18- نظارت بر انتخابات سفارش، تحویل، نگهداری مواد غذایی خام ونظارت بر بهداشت مواد غذایی و ارائه خط مشی در زمینه تغذیه و خدمات غذایی

   19- نظارت بر اجرای برنامه‌های آموزشی تغذیه

   20- پیشنهاد انجام آزمایشات لازم از مواد غذایی خام و پخته

   21- درخواست لوازم مورد نیاز آشپزخانه

   22- انجام سایر امور در زمینه شغل مورد تصدی طبق دستور مقام مافوق